pondělí 31. ledna 2011

Trošku červené do domečku




Koupila jsem si voňavé směsy,jednu tmavě červenou a druhou růžovoučkou a dala se do tvoření. Opět jsem použila věneček z březového proutí a protože jserm nemohla najít nic lepšího pod věneček ,šupla jsem tam talíř z naší jídelní sady. Položila svíčku a dokola nasypala obarvenou směs a doladila jedním květem v růžové barvě.

úterý 25. ledna 2011

Abeceda do kuchyně

Abeceda
Nezarámováno


Velké prádlo
        Tahleta abeceda zdobí mou kuchyňku.Měla jsem strach se do ní vrhnout,protože jsem nevěděla jak budu vyšívat to malé prádlo. Nakonec jsem použila klasické plátno a křížky vyšívala přes jednu dírku. Byly to takové pidi křížky. Největší rozměr měly kalhoty 6,5x3,5 cm.

Předjaří


Na jaro si budeme muset ještě nějakou dobu počkat,ale jak ja vidět někomu ta trpělivost chybí a ukázal se nám už teď. Jak je vidět motýlek byl z toho celý ztuhlý a nechal se tak hezky vyfotit na mém ukazováčku.Starší syn my hned pohotově zdělil -že je na dálkové ovládání,proto tak hezky sedí.

pondělí 24. ledna 2011

Šála s čepicí

Měkoučká

Když jsem v obchodě uviděla tuhletu vlnu a ještě si na ní i chytla musela jsem ji mít. Dlouho netrvalo a měla jsem uháčkovanou čepici. A aby ji nebylo smutno pořídila jsem jí i šálu. Je strašně měkoučká a heboučká.

Klučičí

Modré z nebe

Mimískové
Tak jsem se pustila do dalších papuček,tentokrát v barvě modré. Opět pletené na pěti jehlicích.
Ozdobené stužkou a dírkovaným vzorečkem. Aby na nožičkách držely je k nim přidaná šňůrka na zavazování.

neděle 23. ledna 2011

Pro holčičku

Papučky pro princeznu. Jsou pletené na pěti jehlicích a doplněné háčkovaným lemem.

čtvrtek 13. ledna 2011

Miminko

 Když se narodí miminko je to krása. Je malé ,bezbrané ,hezoučké,jemňoučké a většinou i hodňoučké,když je napapané a konečně spinká :-).
 Mě se tahleta radost i starost povedla dvakrát. Dva kluci jako buci s pětiletým odstupem. A aby se to mamince nepletlo měli od pana doktora vypočítaný na chlup stejný termín. Ale mladšímu  Vojtíškovi se asi nelíbil datum 20. června, tak se držel a vykouknul na svět o tři dny později.Tedy 23.června . A aby toho v červnu nebylo málo,tak manžílek je hned 1.června. To máme hned troje narozeniny ,ale jednu oslavu.


Martínek
Vojtíšek

Chvilka klidu

Papučky pro mimi


Tak jsem na požádání manžílka upletla pro jeho spolupracovnici papučky. Přesně na silvestra se jí narodil chlapeček.Snad se mu budou líbit a budou ho i hřát.

neděle 9. ledna 2011

Vánoce

 Vánoční stůl v tmavě červené a vínové. Čistý vydržel asi pět minut.

Protože jsem vůbec,ale vůbec nestíhala ,tak přidávám fotky našeho vánočního stolu a venkovního věnečku až teď po vánocích.

sobota 8. ledna 2011





    Nedávno jsem vyšívala tohleto srdíčko,dalo trošku zabrat,ale výsledek stál za to.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...