pondělí 28. února 2011

Velikonoční

Zajíček

Vajíčka

Nelenila jsem a když nebyl  PC doma tak jsem aspoň něco vytvořila.

Už je doma

Milé dámy,už ho máme doma ten PC. Je takový celý prázdný,ještěže fotky zůstaly. Ale to nasyslené za ty čtyři roky, tak to tam bohužel nejní,nojo hlavně že existují cd a na ně se to dá krásně stáhnout a uložit :-(. Tak abych začínala znovu a hledala výšivky,háčkování a jiné ruční prácičky. A těch poztrácených stránek co jsem měla uložené ve svých oblíbených. No nebudeme brečet a na příště se poučíme. Ale přece "ještě že ty fotky zůstaly",ještě teď mě přejede mráz po zádech brrr a fuj. Nevím kdo vymyslel digitální foťák,předtím člověk nafotil,i když hrozně,a vyvolal. Za to teď miliontisíc fotek a album žádný. Měla bych se vytahat za ucho ,co jsem za matku,že kluci nemají fotečky.
Ale odedneška přísáhám se polepším a něco se sebou udělám. Dobrou noc a sladké sny Eva

sobota 26. února 2011

PC je v háji

Tak nám onemocněl počítač,tak se omlouvám,že nepřispívám ničím novým. Dnes si ho šikovný chlapec lapnul pod křídlo a odnesl domů,tak doufám ,že nám maroda dá do kopy. Jsem jako bez ruky a mám absťák,tak jsem využila návštěvy u mé mamky a nakoukla co je u vás ostatních nového.
A až nám šikovný chlapec přinese opravený pc zatancuji indiánský tanec, né deště na to je ještě brzy,ale nějaký uvítací a děkovný.Příjemný a promrzlý zbytek dne. Eva

pondělí 21. února 2011

Vajíčko

Bordó

Už se blíží velikonoce
Velikonoce jsou svátky,které poslední dobou moc nemusím. Důvod? Chodí čím dál tím míň koledníků. A my ,které to jěště aspoň trošku baví, nachystáme jednohubky,chlebíčky, napečeme koláče,vychladíme potřebné tekutiny, zapneme telku a čekáme na ty kteří chodí už jen z povinosti. A tak přijde můj tatínek,švagr,bratr a ještě tak ze dvě zbloudilé duše.Když prší ,tak ani ty dvě nejdou. A já sedím sama (jelikož mám tři chlapi v domě a ti jsou někde na špacíru s pomlázkou) s těmi chlebíčky a jednohubkami a zaplou televizí.Chvála tomu co vymyslel háček ,že nesedím zbůhdarma se založenýma rukama.
 Každý rok si říkám,že letos na to prd.. a pojedeme jako jiní někam na výlet,ale asi mám v sobě zakódováno,že je to svátek pro chlapi a né pro holky ,tak ať si to užijí.
 A tím jsem chtěla říct,že si ten domeček na ty VELIKONOCE aspoň pěkně vyzdobím ať se mám na co dívat kromně televize.
                          Pěkný den přeje Eva a teď se jdu napapat ať mám dost sil na práci ,která mě čeká
                          v zaměstnání. Nástup ve 14:00,konec ve 22:00. Ach jo.

Kytičkové odpoledne

Zvonečkování

Jen ta včelka chybí

Břečťánek
 Návštěva obchůdku s kytičkami se neobešla bez toho ,abych si nějakou nekoupila. Kam se člověk podíval tak koukali zvonečky. Kdo by jim odolal. Vytáhla jsem hrníčky po babičce a už dělají parádu.
 A břečťánek omotaný na drátku se mi nějak připletl do vozíku,ale vracet se s ním od pokladny se mi ňák nechtělo. Doma jsem ho šupnula do zakořeňovacího truhlíčku,přimotala mašli a bude zdobit nějaký koutek v obýváku.

úterý 8. února 2011

Barvičky

                Dnes jsem navštívila obchůdek Švadlenku. Nebyla jsem sama ,byla se mnou i mamča.
                A hned jsme začaly vybírat nějakou vlnu. Já na ponožky (asi) a ona na čepici. 
                Nakonec jsem si vybrala Kačenku-bavlna a akryl. Barvičky tyto tři ať jsou ponožky trošku 
                veselé ,když se nám blíží to jaro. A jdu na ně . 

pondělí 7. února 2011

Únorová zahrádka

Jako obháčkované bílou krajkou


Promrzlý břečťan má namodralou barvu,nebo se mi to jen zdá? 

A tady máme vyšívaný  lístek  francouzkým uzlíkem :-).
Karásci v našem jezírku. I pod ledem je živo.
Brouk potápník.
Dnešní ráno bylo ojínělé a tak jsem naběhla s fotoaparátem a nafotila pár obrázků.

Srdénko a růže

Srdénko

Srdénko
Růže jsem usušila,srdíčko koupila ,nalepila aranžovací hmotu, namotala to bílé vlákno-nevím jak se to jmenuje-  napíchala růžičky a ještě nějaké sušené kytičky co mi zůstali z jiné sušené kytky  a bylo to hotové . Tak  a asi tak nějak dlouho to trvalo jako tahleta jedna dlouhá věta. Srdénko.

Ponožky na nožky

Ponožky

Ponožky
Na návštěvě u mamče jsem zahlidla časopis o háčkovaných ponožkách,a tak jsem si ho hned půjčila a vrhla se na ně. První ponožka my dala trošku práci ,  musela jsem i párat ,ale na konec jsem ji zvládla  a uháčkovala ji i tu druhou do páru. A mimochodem ta už šla rychleji. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...