pondělí 21. února 2011

Vajíčko

Bordó

Už se blíží velikonoce
Velikonoce jsou svátky,které poslední dobou moc nemusím. Důvod? Chodí čím dál tím míň koledníků. A my ,které to jěště aspoň trošku baví, nachystáme jednohubky,chlebíčky, napečeme koláče,vychladíme potřebné tekutiny, zapneme telku a čekáme na ty kteří chodí už jen z povinosti. A tak přijde můj tatínek,švagr,bratr a ještě tak ze dvě zbloudilé duše.Když prší ,tak ani ty dvě nejdou. A já sedím sama (jelikož mám tři chlapi v domě a ti jsou někde na špacíru s pomlázkou) s těmi chlebíčky a jednohubkami a zaplou televizí.Chvála tomu co vymyslel háček ,že nesedím zbůhdarma se založenýma rukama.
 Každý rok si říkám,že letos na to prd.. a pojedeme jako jiní někam na výlet,ale asi mám v sobě zakódováno,že je to svátek pro chlapi a né pro holky ,tak ať si to užijí.
 A tím jsem chtěla říct,že si ten domeček na ty VELIKONOCE aspoň pěkně vyzdobím ať se mám na co dívat kromně televize.
                          Pěkný den přeje Eva a teď se jdu napapat ať mám dost sil na práci ,která mě čeká
                          v zaměstnání. Nástup ve 14:00,konec ve 22:00. Ach jo.

1 komentář:

  1. Milá Evo, vajíčku to v háčkovaném kabátku moc sluší a to vyprávění, vnímám Velikonoce vlastě dost podobně, protože je nás víc, domluvíme si vždycky nějaké setkání s přáteli. Loni jsme byli i na tom výletě, v Německu (Míšeň, Drážďany, zámek Moricburg) a bylo to moc hezké.
    Přeju hezké odpoledne, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...