pondělí 20. ledna 2014

Zvířena


Víte co je reinkarnace? Asi víte. Je to převtělení duše po smrti do nového ,jiného těla.
Takže ,až to jednou přijde,tedy doufám ,že co nejpozději,tak se převtělím do někoho takového jako je náš Mikeš. Přijde domů ,napapá se a s občasným vyvenčením jeho den vypadá asi takto.
Lehne  si na pohovku a totálně vytuhne. Sem tam se mu zatřepe tlapka jak ve snu honí asi myšky,sem tam se protáhne ,ale jinak chrápe jak zabitý.


Ani blesk ho neprobudil.


A tady je naše velké prádlo. Tak je nazýván náš Deny ,když je naplánovaná koupel.
U koupele se tváří, jakože tu není a je to velké utrpení. Jo, dvakrát šampon a pak ještě kondicionér.Opláchnout ,osušit co nejvíc bez cuchání a jde se do finále.



Nachystáme stoleček z IKEA ,hodíme ručník ,zapneme fén ,nachystáme kartáč a hřeben a jde se nato.
Koupání ,fénování ,vyčesávání a stříhání čumáčku a bříška  2,5 hodiny.
Proto to velké prádlo .To se musí naplánovat, nejlépe se nám koupe ,když doma nikdo není.
A koupeme asi každých čtrnáct dní. Jak nám to vyjde.


A k tomu fénování . Znáte to, nejsem chobotnice, ale  třetí ruka  by se někdy hodila.
Někde na netu jsem viděla pána, jak suší bišonka ,taky měl jen dvě ruce . Ale měl tričko a milý fén hodil  pod krkem za triko a měl po problému .A já tím pádem taky. 

"Vidím ,že nic nevidím, ale panička vezme gumičku a udělá mi parádní culík. A prý jsem podobný jednomu zpěvákovi, nějakému panu Arnoštu Pátkovi s těmi vlasy do čela. Tak haf , a jdu se ukázat Vendulce ven. Doufám,že mě pozná, kámoška moje."

Pěkný den s mazlíčky i bez nich, přeje Eva.

5 komentářů:

  1. Krásný mazlíčci a s kočičkou to máme stejné taky říkám,že bych jednou chtěla být kočka u nás doma.Radka

    OdpovědětVymazat
  2. Ach ano, často si říkám, že bych chtěla být naším psem u nás doma:-) A obdivuji se, u nás koupání našeho mazlíčka´=traumatu všech zúčastněných stran:-D Zato,ten váš je fešák!!!Máte náš obdiv!:-D

    OdpovědětVymazat
  3. jojo, se ty zvířátka maj:-)))

    OdpovědětVymazat
  4. :))))))))))))) Evi som sa pobavila.....vas Mikes je ako nas Murko....ked tak na toho nasho Murka pozeram (ked je natiahnuty cez celu postel), tiez si vzdy hovorim, ze by som sa mohla narodit ako macka v "nasej" rodine. pa Zuzana

    OdpovědětVymazat
  5. Ta zvířátka se mají :-) Pobavilo mě velké prádlo :-))) Mám bišonka, koupání jí nevadí (přežije ho), ale česání prostě nedáme... A pak nám kadeřnice nadává, že je zacuchaná :-) Já už koupila tolik druhů hřebenů a kartáčů, aby to tý mojí berušce nevadílo, kdepak, nesnáší nic, potvora :-)))

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...