středa 17. srpna 2011

Pár momentek z dovolené

 Také nám nevyšlo počasí asi jako skoro všem o těchto prázdninách a tak jsme naši dovolenou ,kterou jsme chtěli koupací měli poznávací.
Koupaliště Příbor i s chatkami -tady jsme bydleli.
Aquazorbing


Štramberk
Štramberská Trúba


Kopřivnice  
  Měli jsme se príma,až na blízkou chovnou stanici německých ovčáků,kteří štěkali celou noc. Já bych taky štěkala,být celý den a celou noc zavřená v kotci a nikdo se o mě pořádně nestaral. Bylo jich tam pět,dva pejsci a tři fenky. A ta jedna byla trochu nervozní než ostatní a stále na ně dorážela. Ta stanice se jmenuje Iluze a najdete ji i na internetu. Paní se tam prezentuje výcvikem a výstavami. Za celý týden pejskové nebyli pořádně venku,třeba byla taky někde na dovolené-chovatelka.Ve středu  o půl šesté ráno jsem se s telefonem kradla přes jakousi zahradu hned za chatkou a šla se podívat proč tak vyvádí. Pejskové byli otočeni kotci k zahradě ,která je dělila asi čtyřmetrovým porostem od všeho živého a od výhledu. Prostě totální izolace a při každém zašustění by se uřvali. Na mě reagovali kupodivu klidně,měli zájem si s někým povídat,jen ta jedna fenka pořád dorážela na ostatní,ale stačilo důrazně zavelet sedni a ticho a světe div se byla ticho. Chvilku.Pejskové neměli vodu,když ji možná dostali,tak po nočním štěkání asi už neměli co pít.
Granule byly v pytli opřené o židli a na dešti. Jo a paní chovatelka bydlí asi tak půl kilometru v menším panelovém domě,takže ji nějaké ustavičné štěkání asi nevadí. Mě už také ne,já jsem doma a ten pejsek co mi štěkal ráno v šest přes silnici už neštěká. To se mám ,chudáci v Příboru. A doufám,že někdo na něco s těmi pejsky přijde,protože na ní nemůže ani policie.A stížnosti prý také nepomohou.
 Příště budu pokračovat s našimi výlety.
  Mějte se pěkně Eva

1 komentář:

  1. Evi, i tak jste se určitě měli fajn. V Kopřivnici jsem byli včera :o)
    Moc se mi líbí autíčková čepička!
    Zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...