čtvrtek 28. června 2012

Hrátky se zvířátky a velké prádlo

 Krásný pohodový den,venku svítí sluníčko roste travička i plevel na zahrádce a tak trávím většinu času venku
s celou svou velkou chlupatou i nechlupatou rodinou.
 Naše všudypřítomné zvěrstvo je nám stále v patách a nedejbože ,když vidí pány tvorstva něco vkládat do úst. Tady to vypadá jako by se Denisek rozplíval nad nějakou dobrotou a Vendulka utřela nos.

 Pan kocour nesmí chybět.
 Hádanka-v očích tisíc čertíků, v nožičkách péra,plnou pusu nožíků, lítá jak dvě éra.
Odpověď-Denisek
             
 Kámoši
 Je horko a všichni odpočívají.
 Při pokusech rozdivočit Mikeše nám dal jasně najevo ,že ho to ale vůbec nebaví a jeho do nebe volající  pane bože už mě nechte na pokoji, jsme ho teda nechali.
 A tady máme to velké prádlo . To bylo pokoupáníčko . První šla na řadu Véna a po té Deny. No uznejte vypadá jako zmoklá slepice. V takovém stavu se vracíme z procházky ,když je mokro. Líbí se mu běhání a skákání ve vysoké trávě a nejlépe po dešti. Představa ,že by měl být s námí doma jako gaučák ,tak mi vstávají vlasy na hlavě. Možná kdybychom bydleli ve městě ,tak by to bylo jiné.
 Po vyfoukání a pečlivém vyčesání vypadám jako star. Tato kadeřnická procedůra zabrala něco přes hodinku. Vzorný a trpělivý "trpitel" dostal zasloužený pamlsek. A protože jeho nepřítelem je výška dostal ještě jeden.
Vidíte jak trpím. Ukřivděný pohled a výraz v očích říká vše.

Pěkný den a blížící se víkend, Eva.

1 komentář:

  1. Evi, krasne fotecky z kterych cisi pohoda. Taky jsem kdysi mela psa - dlouhosrsteho jezevcika. Miloval vodu a vsechno co hodne smrdelo - tak se hodne casto koupal. Mej prima dny, Katerina

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...