čtvrtek 13. září 2012

Moje veledílo

Chtěla jsem ho mít taky,ten KULAŤÁK,tak jsem se do něj vrhla .Už někdy v polovině základního kruhu mi došlo ,že to bude pětiletka jako Brno. Ale nedala jsem se a po upletení základu, jsem háček někdy v květnu zapíchla do klubka vlny, klubko zamotala do uháčkovaného základu a dala uležet do skříně . Sem tam ,asi tak dvakrát jsem provedla kontrolu jestli se mi náhodou někam neodstěhoval a nevrátil hotový .Bohužel. A tak mi nezbylo než se do něj konečně pustit . S odhodláním a nabytými silami na háček jsem začala. 



Vybrala jsem si opravdu jednoduchý vzorek takže to přibývá, teda aspoň ze začátku. Teď ,když finišuji, to trošku drhne, jestli se to tak dá nazvat. Šnečí tempo-jedna řada za večer. Ale už mi chybí jen sedm řad-juchú.

Už se těším (doopravdy z toho mám hrůzu) až budu šít tu spodní část. Nikdy jsem takový polštář nešila,tak to vypadá ,že budu volat S O S  a prosit o pomoc u své švagrové.


A tohle by měl být vánoční polštářek. No tak uvidíme ,které vánoce bude ležet na pohovce.


Moc pěkný den ,Eva

2 komentáře:

  1. Evičko, vždyť ti to jde parádně! Háčkování se musí prostě vysedět :o) někdy to trvá, než jsme na konci. Nemysli, že nemám ve skříni pár odložených nedodělaných věcí...
    Moc zdravím, Helena

    PS: ty dýně jsou úžasné!

    OdpovědětVymazat
  2. Evi, vzor i barvičky jsou skutečně krásné !!
    Modrobílá kombinace je můj šálek kávy.
    Já kostlivce ve skříni neživým. Proto buď nedodělanou věc raději zlikviduju, abych neměla výčitky a nebo dokud nedodělám jednu věc, tak nezačnu další. O to je to horší s mými plány, které se mnohdy neuskuteční.
    Písala jsi mi na blog o návod. Ráda ti ho pošlu, ale jenom středovou část. Vzor je pak už vymyšlený.Pokud chceš, písni mi na lenkabat@tiscali.cz

    Měj se šikulínko šikovná.
    Ahojky :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...